De
Studio

Wat heeft de studio te bieden?

ONS TEAM

Een prachtige studio waarin kwaliteit, creativiteit en ambiance elkaar ontmoeten en waar we als team alles mogelijk maken. ​ Dit is waar onze muzikale groep mensen voor staat. Onze producers, coaches, en technici zijn allemaal actief (geweest) in de muziekmakerij. Zij hebben jarenlange ervaring in de nationale en soms ook internationale muziekwereld. Extra muzikale ondersteuning wordt dus gewaarborgd!

OPNAMERUIMTE

De grote opname ruimte is een van de kwaliteiten van Swamp Studio. De ruimte klinkt fantastisch. Alles is mogelijk, van een grote drum sound tot intieme vocalen of zelfs gevoelige strijkers. ​Een hoogst professionele backline zoals drums, versterkers etc. is aanwezig. Door het grote aantal inprik punten is iedere gewenste bandopstelling mogelijk. Door gebruik te maken van verplaatsbare akoestische scheidingswanden kunnen grotere en kleinere ruimtes gecreëerd worden.

REGIERUIMTE

De ruime regieruimte is het akoestische hart van de studio. ​Deze ruimte waarborgt een neutrale geluidsbeoordeling wat hoogst belangrijk is voor de eindkwaliteit van de opnames.

PODIUM

De opnameruimte is voorzien van een podium waardoor de muzikant het live-gevoel ervaart. ​ Dankzij een kantelbare wand kan de publieksruimte erbij betrokken worden. Hierdoor kunnen tot 250 mensen een opname bijwonen. Het achterliggende LED-decor zorgt daarbij voor een passende ambiance.